BLOG artikel

Inspiratiedag op Natuurbegraafplaats Zomerlanden

Zomerlanden Natuurbegraafplaats Heinenoord in Hoekse waard inspiratiedag Wendy Dolk

September 2022 – Joyce Aalberts

Op 24 september hield Natuurbegraafplaats Zomerlanden een inspiratiedag en Bijzonder Vaarwel was uitgenodigd! Ondanks dat het een regenachtige dag was, was het een geslaagd event. Bezoekers kregen een rondleiding door het groene bos en konden idee├źn opdoen bij de kraampjes. Een sfeervolle informatiemarkt waar diverse leveranciers hun producten en diensten ten toon stelden. Denk bijvoorbeeld aan de mooie persoonlijke kisten van Beerenberg en De Witte Veer of de duurzame rouwauto van Straver Mobility

Bijzonder Vaarwel kreeg de mogelijkheid om gasten te informeren over natuur begraven, maar ook over de fase hier voorafgaand. Wat is het juiste moment om met een uitvaartondernemer de wensen te bespreken? En wat als je een uitvaartverzekering hebt? Ben je dan nog vrij om voor een andere uitvaartondernemer te kiezen dan die wordt voorgesteld in de uitvaartpolis. Allemaal vragen waar we families graag mee helpen. En omdat het handig is om wensen vooraf vast te leggen, deelden we wensenboekjes uit.

Natuurbegraafplaats Zomerlanden is de eerste grootschalige natuurbegraafplaats in Zuid-Holland. Een groene oase waar eeuwige grafrust mogelijk is. De natuurbegraafplaats is goed benaderbaar voor vragen en regelmatig worden rondleidingen georganiseerd. Er wordt gewerkt met een klein vast team aan mensen en de sfeer in het pand is huiselijk en warm te noemen. Wil je meer weten over Zomerlanden of over natuurbegraven? Kijk dan op www.natuurbegraafplaatszomerlanden.nl of neem contact op met Wendy en Joyce van Bijzonder Vaarwel.