Crooswijk begraafplaats Rotterdam

Bijzondere kinderuitvaart

Je wereld staat stil, alles wat was is niet meer. De wereld die jij voor ogen had, bestaat niet meer.  

Na het overlijden van jullie kind dienen er ineens allerlei keuzes gemaakt te worden, belangrijke keuzes die maar één keer gemaakt kunnen worden, die leiden tot jullie eigen bijzondere kinderuitvaart. Wij raden aan om jullie hart te volgen en te doen wat voor jullie goed voelt. 

Wat is een bijzondere kinderuitvaart

Er is heel veel mogelijk, er is heel veel wat gewoon kan en mag. Een fijne locatie; denk aan een plek waar jullie graag naar toe gingen, waar jullie kindje graag speelde. Welke kleur vindt jullie kindje het mooiste van de hele wereld? In die kleur gaan we de decoraties bij het afscheid doen. Zijn beren de lievelingsdieren? Dan wordt dat het thema… Dit soort details maken het afscheid tot een afscheid wat bij jullie kindje past. Bij een kinderuitvaart zullen vaak andere kinderen aanwezig zijn en dan zijn het dit soort persoonlijke details wat maken dat het past in de belevingswereld voor die kinderen. Jullie kindje is herkenbaar, dit maakt het afscheid persoonlijk en uniek.

Je kindje thuis houden tot op de dag van het afscheid

Bij een kind of jong volwassene bestaan er naast de koeling ook de meer duurzame opties zoals de Bio Sac 200 en graszoden. De keuzes zijn geheel vrij. Wij kunnen jullie voorzien van alle informatie die jullie nodig hebben om de juiste keuzes te maken.

Regie in eigen hand

Ook bij het organiseren van het afscheid van jullie kind bespreken we eerst jullie wensen. Wat willen jullie zelf doen? Waar zouden wij bij kunnen helpen? Wellicht willen jullie enkel ondersteuning bij de meer praktische zaken van de kinderuitvaart en doen jullie het verdere afscheid het liefst zelf. Alles is mogelijk. Uiteraard kunnen wij ook alles uit handen nemen. Naar aanleiding van jullie wensen maken wij een offerte op. 

Is jullie kindje onder de één jaar? Kijk dan ook bij Bijzondere Baby Uitvaarten.

Bel 010- 304 63 73 voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.