Een bijzondere locatie rond Rotterdam

Wat maakt een locatie bijzonder? Voor de één is het die prachtige horecagelegenheid aan het water. Voor de ander is het de locatie waar zij ooit zijn getrouwd. Soms is het de omgeving, soms de herinnering of de sfeer die een locatie met zich mee brengt. Op zoek naar een locatie voor een uitvaart rond Rotterdam? We noemen hier een aantal locaties die open staan voor uitvaarten. Op zoek naar een andere locatie? Wij, Wendy en Joyce van Bijzonder Vaarwel, denken graag met je mee. Liever een locatie in Rotterdam? Kijk dan eens op deze pagina, waar je meer locaties vindt in Rotterdam. Ons uitgangspunt is de wens van de familie en daarom leveren wij maatwerk. Geen standaard locatie, kist en catering. Omdat elk mens en daarmee ieder afscheid uniek is.

Oker 015 Schipluiden voor een passende uitvaart rond Rotterdam. Mooie binnen- en buitenruimte. Vegetarische catering. Mooie combi mogelijk met Op Hodenpijl.

Oker 015 in Schipluiden

Aan de dijk in Schipluiden ligt een sfeervol paradijs genaamd Oker 015. Te zien is dat Evita Post, er veel warmte in heeft weten te stoppen; deze, van origine oude schuur, heeft een huiselijke sfeer waar gasten zich snel thuis voelen. Op culinair gebied kom je tevens niets tekort; hier worden smaakvolle vegetarische hapjes gemaakt in eigen keuken en mooie wijnen geschonken indien gewenst. Oker 015 ligt in een groene omgeving, waar tevens het afscheid ook (deels) buiten kan worden gehouden. Voldoende ingrediënten voor een persoonlijke uitvaart rond Rotterdam. Kijk voor meer info op Oker015.nl

t Manneke in Berkel en Rodenrijs

Deze bijzondere locatie in Lansingerland is een omgebouwde boerderij waarvan de landelijke uitstraling behouden is gebleven. De originele elementen zijn nog in tact en hebben impact op de authentieke sfeer. Met haar vele zalen zijn er veel mogelijkheden. De Dorsvloer biedt wel ruimte tot 250 personen, maar voor een kleiner gezelschap hebben ze ook de Koestal met een capaciteit van max. 75 personen. Ook beschikt ’t Manneke over een royale buitenruimte, waar zelfs nog een BBQ aangestoken kan worden.

Kortom, een geschikte locatie voor een uitvaart rond Rotterdam. Meer weten over deze ruimte? Lees dan verder op tmanneke.nl

't Manneke, een unieke locatie in Berkel en Rodenrijs of ook wel Lansingerland. Voor een bijzondere uitvaart locatie rond Rotterdam.

Hoppe in Schiedam

Deze historische locatie is een voormalige jeneverstokerij en biedt een veelzijdigheid aan sfeer en ambiance; niet alleen traditioneel en toegankelijk, maar ook modern en chique. Voor bijvoorbeeld een staande condoleance is de ruimte geschikt voor ~130 gasten. En mocht de familie willen afsluiten met een diner of lunch met een kleiner gezelschap, dan is er boven nog een mooie ruimte beschikbaar met een lange eettafel.

Pizze Pronto is het Italiaanse restaurant, dat middels tussendeuren bereikbaar is. Italiaanse authentieke gerechten worden hier geserveerd en van het restaurant kan tevens gebruik worden gemaakt. Interesse in deze locatie of alvast even voorproeven bij Pizze Pronto? Kijk dan op hun website.

De Polderij in Maassluis

Een bijzonder duurzame locatie in de polder van Maassluis, gelegen vlakbij crematorium en begraafplaats De Dijk, is De Polderij. Deze unieke groene locatie, gerund door Tom en Joyce, biedt meerdere ruimtes, waarvan de Schuur bijzonder geschikt is voor een persoonlijk en sfeervol afscheid. De ruimte, voorheen een koeienstal, biedt veel licht door de metershoge staldeuren. En mocht het weer het toe laten, dan is er ook buiten genoeg ruimte om samen te borrelen bijvoorbeeld bij de Bar en Vuurkorf, een ruimte die in verbinding staat met de Schuur.

En ook als het gaat om ‘breinkost’ heeft deze locatie veel te bieden. De Polderij haalt haar producten uit de omgeving en maakt er culinair gezien wat moois van. Voor meer informatie kijk op de pagina de De Polderij.

Duurzame groene locatie in de polder; De Polderij in Maassluis vlakbij De Dijk Crematorium en Begraafplaats.

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op onze pagina met sfeerimpressies. Een locatie op het oog? Bijzonder Vaarwel kijkt graag verder met je mee en zoekt uit wat de mogelijkheden zijn op de door jouw gewenste locatie.