Van A tot Z

Een uitvaartondernemer wordt vaak pas ingeschakeld bij overlijden. Vanaf dat moment, tot en met de dag van het afscheid, staat hij of zij voor je klaar. Bijzonder Vaarwel biedt meer dan alleen de uitvaartweek. ook in de voorbereiding kunnen wij van betekenis voor je zijn. We denken graag mee in de keuzes die gemaakt moeten worden en laten zien welke mogelijkheden er zijn. Vaak is er meer mogelijk dan men denkt! Dus ook als je alles goed voorbereid wil hebben, voor jezelf of voor naasten, neem gerust contact op met Bijzonder Vaarwel.

Niet alleen voor het overlijden, maar ook na de uitvaart staan wij voor je klaar. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning in de financiƫle en of administratieve zin. Bijzonder Vaarwel beschikt over een groot netwerk van ondersteuners, zoals bijvoorbeeld een RegisterExecuteur. Ook heeft Bijzonder Vaarwel zelf de kennis en kunde in huis om begeleiding te bieden in het verwerken van de rouw en het weer oppakken van het dagelijkse leven. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we wat wij voor jou kunnen betekenen. Van A tot Z. Bijzonder Vaarwel biedt meer.

Van A tot Z Neem voor een voorbereidend gesprek contact op met Bijzonder Vaarwel

Goed Voorbereid

Je hoeft niet te wachten tot het zover is. Voor nabestaanden is het fijn als bepaalde besluiten genomen zijn. Maar ook jij kan de regie hebben van je eigen uitvaart. We nemen je bij de hand en laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Wist je dat je ook een wensenboekje kan bestellen? Neem een kijkje op deze pagina en vul je gegevens in.

Uitvaartbakfiets. Wat te doen na de uitvaart? Administratieve rompslomp, maar wat precies. Van A tot Z.

Na de Uitvaart

De dag van de uitvaart is nog maar net achter de rug. Helaas zijn er wel zaken die binnen enkele weken of maanden geregeld moeten worden. Maar wat dan precies? Mis jij ook overzicht? Kijk dan eens op deze pagina en vind hier nuttige informatie en tips. Zo, weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Joyce loopt het pad af op de begraafplaats in Zweden. Van A tot Z, dus ook na de uitvaart staat Bijzonder Vaarwel voor je klaar.

Rouwbegeleiding

Het is maanden of misschien wel jaren geleden dat je iemand verloren bent. Maar nog steeds ben je zoekende en loop je vast in je dagelijkse leven. Met je omgeving praat je er wellicht niet meer over. Maar de dagen voelen als een strijd om boven water te blijven. Van A tot Z betekent dat we ook na de uitvaart voor je klaar staan. Ook in deze fase helpt Bijzonder Vaarwel je graag op weg.

Meer weten over wie wij zijn? Kijk dan eens op Over Bijzonder Vaarwel en lees wie Wendy en Joyce zijn. Bel 010- 304 63 73 voor een vrijblijvend adviesgesprek of mail naar info@bijzondervaarwel.nl.