Goed voorbereid

We hoeven niet pas met elkaar in gesprek te gaan als het zover is. Wil je al eerder goed voorbereid zijn? Wanneer de behoefte ontstaat om jouw afscheid of dat van een dierbare voor te bereiden dan komt Wendy of Joyce graag bij je langs om jouw wensen te bespreken in een adviesgesprek. Wellicht heb je bepaalde ideeën en wil je weten of die haalbaar zijn, Bijzonder Vaarwel zoekt dit voor je uit. Of het nu gaat om de locatie, de keuze tussen begraven en cremeren, rituelen; werkelijk over alle facetten van het afscheid kunnen wij je informeren. Ook je verzekeringen kunnen we nakijken, zodat je weet waar je aan toe bent als het het zover is.

Dit persoonlijk adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis en duurt ongeveer anderhalf uur. Na het gesprek ontvang je digitaal al jouw wensen en belangrijke informatie in één overzichtelijk document. Dit document is een goede voorbereiding voor als het wel ineens zover is. 

Alvast je wensen in kaart brengen? Op onze pagina met sfeerimpressies kun je inspiratie opdoen. En vraag hieronder je wensenboekje aan. Zo ben je straks goed voorbereid en heb je regie in eigen hand. Bel 010- 304 63 73 voor een vrijblijvend adviesgesprek of mail naar info@bijzondervaarwel.nl.

Ook bij zorginstellingen, zoals hospices, komen wij van Bijzonder Vaarwel langs om mensen te informeren over de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Tegenwoordig zijn er meer keuzes met betrekking tot bijvoorbeeld om hulsels en locaties. Graag komen wij vrijblijvend langs en beantwoorden we alle vragen die leven. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen goed is voorbereid.

Contact Form Wensenboekje