Recensies over Bijzonder Vaarwel

Wat vinden nabestaanden van onze dienstverlening?

Wij hechten veel belang aan feedback van onze families, daarom vragen we de nabestaanden altijd om recensies over Bijzonder Vaarwel. We zijn kritisch op de uitvoering en streven hoge kwaliteit en tevredenheid na. Daarom komen we een tijd na het afscheid graag nogmaals bij de familie langs. Dan beantwoorden we alle mogelijk nog aanwezige vragen en bespreken we hoe de week voorafgaand aan het afscheid en de dag van de uitvaart zijn ervaren. Een prettige afsluiting vinden we belangrijk!

Wil je weten hoe families ons ervaren? Lees dan de recensies over Bijzonder Vaarwel hieronder.

Bijzonder Vaarwel met mand Unigra bij Oker 015

Echt een persoonlijk afscheid op maat

Wendy en Joyce hebben ons na het verlies van ons zoontje Mexx op een hele persoonlijke, liefdevolle manier geholpen om het afscheid te organiseren. Afscheid nemen van je kind is iets wat geen enkele vader of moeder ooit mee zou moeten maken, maar dat Wendy en Joyce ons zo goed geholpen hebben, geen een klein beetje troost. Ze hebben goed naar ons geluisterd, met ons mee gedacht en ons het gevoel gegeven dat niets gek of ongewoon was. Echt een persoonlijk afscheid op maat, passend bij ons en passend bij onze lieve kleine Mexx. Duizendmaal dank!!

– Dorien Belinfante uit Zuidland ⭐⭐⭐⭐⭐

Zomerlanden baby uitvaart natuurbegrafenis bij Heinenoord met mandje samen met gezin. Foto van Sharon Leijs uitvaartfotograaf Drechtsteden

Zij hebben de regie liefdevol ter hand genomen.

Het goede contact met Joyce en Wendy heeft er toe geleid, dat onze wensen t.a.v. de uitvaart volledig zijn vervuld. In een kleinschalig teamverband hebben zij de regie bij de voorbereiding van het afscheid en de uitvaart zelf, zeer zorgvuldig, geruststellend en liefdevol ter hand genomen. Dankbaar en met vooral een goede en dierbare herinnering zien wij daar op terug.

– Familie Sikken-Turek uit Rotterdam ⭐⭐⭐⭐⭐

Afscheid op Rotterdam-Zuid Vreewijk bij het Witte Paard. Dooskist op podium met bloemen.

Alle zorg en onzekerheden hebben ze van ons overgenomen

Toen 4 weken geleden mijn man overleed kreeg ik het advies om gebruik te maken van uitvaartzorg Bijzonder Vaarwel. Deze dames Joyce en Wendy voelden direct heel plezierig en vol van vertrouwen in hun expertise hebben ze de uitvaart geregeld, alle zorgen en onzekerheden hebben ze van ons als gezin overgenomen waardoor wij in alle rust afscheid hebben kunnen nemen. Hiervoor onze hartelijke dank aan hun.

– Rina de Hoog uit Rotterdam ⭐⭐⭐⭐⭐

LOOP Living Cocoon kist bestemd voor een natuurbegrafenis. LOOP duurzame doodskist gemaakt door Loop Biotech, Universiteit TU Delft.

Warm, persoonlijk, intiem en heel stijlvol

Het sterven van een ouder is een intens verdrietige levensgebeurtenis. Een gebeurtenis waar ik nooit aan durfde te denken en altijd heel bang voor was. Recent is mijn vader overleden en nooit heb ik me kunnen voorstellen dat een uitvaart zo mooi en waardig kon zijn.

De dames van Bijzonder Vaarwel waren in staat de uitvaart van mijn vader te organiseren precies op een manier en in een setting die wij als familie wenste. Warm, persoonlijk, intiem en heel stijlvol. Daarnaast hebben mijn moeder, mijn zus en ikzelf de contacten met Joyce en Wendy als zeer prettig ervaren. Hun warmte en empathie deden ons goed in deze moeilijke periode. Het voelt nu heel fijn om met een goed gevoel en veel voldoening terug te kijken op het afscheid van Maarten.

– Familie Van der Griendt uit Rotterdam ⭐⭐⭐⭐⭐

Moderne dragers van Ferentes op begraafplaats Oud-Kralingen Rotterdam

Dankbaar voor de persoonlijke en fijne begeleiding

Onlangs is de crematie van mijn oma verzorgd door Bijzonder Vaarwel. Dit hebben ze ontzettend fijn gedaan en ik ben heel dankbaar voor de persoonlijke en fijne begeleiding die dag. De familie had ervoor gekozen om met de band op te treden als afscheid. Bijzonder wat er allemaal geregeld kan worden!

– Laura uit Rotterdam ⭐⭐⭐⭐⭐

Voorlopen Bijzonder Vaarwel met rode mercedes van Straver Mobility

We zochten naar een klein bedrijf waar persoonlijke aandacht en flexibiliteit voorop staan

Een dierbare verliezen is een choquerende ervaring waar je nooit echt op voorbereid bent totdat het je overkomt en zelfs dan is het echte leed en gemis nog niet in zijn geheel te overzien. Handelen en regelen zijn de eerste dingen die er moeten gebeuren en een uitvaartonderneming kiezen staat bovenaan het lijstje. Je zou kunnen denken: “we nemen de eerste de beste die op google tevoorschijn komt….of “hier om de hoek zit er ook een…”.
Onze ervaring met Bijzonder Vaarwel had niet fijner, mooier en persoonlijker kunnen zijn. We zochten naar een klein bedrijf waar persoonlijke aandacht en flexibiliteit voorop staan. En dat hebben we gevonden zelfs boven al onze verwachtingen. Joyce en Wendy zijn heel integer, tactisch, menselijk, mild, geduldig en weten op het goede moment het juiste te doen en verstaan hun vak dus bijzonder goed. Door aandachtig te luisteren en veel van de overledene en de familie te willen weten, komt er een hele persoonlijke benadering en een uitvaart die op maat is gemaakt naar de wens van de overledene en de nabestaanden. Om hun aan onze zijde te hebben gehad is een enorm voorrecht geweest en wij koesteren dan ook mooie herinneringen aan de week rondom het afscheid ondanks alle verdriet.

– Familie Waltman uit Rotterdam ⭐⭐⭐⭐⭐

Bijzonder Vaarwel legt bloemen op kist bij Oker-Schipluiden

Met grote zorg werd ons alles uit handen genomen

Bijzonder Vaarwel is precies wat de naam zegt: persoonlijk, oog voor detail en aandacht voor de wensen van familie en nabestaanden. De uitvaart van mijn vader werd hierdoor extra bijzonder. Met grote zorg werd mij en mijn moeder en zusjes alles uit handen genomen. Zowel administratief als praktisch. Hierdoor konden we ons richten op het moment van de uitvaart zelf en hadden we geen enkel moment zorgen over de zakelijke kant van de uitvaart.
Dank Joyce en Wendy, jullie hebben mijn vader een waardig afscheid kunnen geven en daar zijn we jullie eeuwig dankbaar voor.

Lennart Arends uit Gouda ⭐⭐⭐⭐⭐

Gevlochten mand Unigra bij Lommerijk in Rotterdam, Bergse Plas

Het afscheid was precies zoals we het voor ogen hadden

We zijn enorm blij en dankbaar dat we in contact zijn gekomen met Wendy en Joyce. Het afscheid was precies zoals we het (zelf en met elkaar) voor ogen hadden. Wat en hoe je het ook wil, het wordt geregeld. Vanaf het begin tot het eind zijn Wendy en Joyce enorm betrokken geweest. En dat is ontzettend fijn in deze zware periode. We hadden ons niets beters kunnen wensen!

Romy uit Oostvoorne ⭐⭐⭐⭐⭐

Vlinder als symbool voor wedergeboorte en daarmee als troost bij verlies. Last Memory fotografie, Berkel Rodenrijs.

We kijken met een fijn gevoel terug

Wij hebben als familie de begeleiding van Joyce en Wendy als heel prettig ervaren. Er was alle ruimte voor een eigen invulling van de uitvaart, waarbij zij ons op een respectvolle manier hebben ondersteund. We kijken met een fijn gevoel terug op het moment van afscheid.

– Martijn de Visser uit Den Haag ⭐⭐⭐⭐⭐

Catering Zomerlanden Natuurbegraafplaats in Hoekse Waard.

Een intiem afscheid op een prachtige buitenlocatie

Wij hebben in de verdrietige dagen omtrent het overlijden van paps immer op deze geweldige dames kunnen rekenen. Het mooie, intieme afscheid op een prachtige buitenlocatie deed recht aan het leven van paps. Daar zijn wij jullie als familie erg dankbaar voor.

– Thomas Post, Rotterdam ⭐⭐⭐⭐⭐

uitvaart bijzonder vaarwel Bergschenhoek Vidaa

Begeleiding met veel empathie en een persoonlijke aanpak

We zijn heel erg goed begeleid door Bijzonder Vaarwel. Ze waren altijd bereikbaar en erg duidelijk in de communicatie. En alles bovendien met veel empathie en een persoonlijke aanpak. Heel erg bedankt!

– Steven Wiltjer uit Den Haag ⭐⭐⭐⭐⭐

Bloemenband met berenberg schragen bij Dudok in Rotterdam

Zij helpen je om het afscheidsproces op een mooie en respectvolle manier vorm te geven

Op een inspiratiedag in september spraken wij Wendy en Joyce voor het eerst en het voelde gelijk goed. 3 weken later belden wij ze op om de uitvaart voor onze moeder te regelen. Wat zijn wij blij en enorm dankbaar dat wij voor deze warme, professionele, integere, geduldige en betrokken vrouwen hebben gekozen. Van het moment dat onze moeder was overleden tot na de uitvaart zijn ze betrokken bij de familie en hebben ze voor alles, tot in de detail, gezorgd. Daarnaast hebben ze ons alle vrijheid gegeven voor eigen inbreng en gaven zij ondersteuning waar nodig is. Wij gunnen iedere familie die een groot verlies moet verwerken deze twee fijne vrouwen. Zij helpen je om het afscheidsproces op een mooie en respectvolle manier vorm te geven. Heel erg bedankt Wendy en Joyce voor alles.

– Familie Harte, Rotterdam ⭐⭐⭐⭐⭐

Opengewerkte wilgentenen rouwmand van Beerenberg design. Bij Dela Capelle aan den IJssel.

Elke vraag is mogelijk, er wordt in alle opties meegedacht

In december 2023 hebben wij op zeer professionele en empathische wijze begeleiding van Wendy en Joyce mogen ontvangen tijdens het organiseren van het afscheid van onze moeder. Toen duidelijk werd dat onze moeder zou komen te overlijden hebben we contact opgenomen met Bijzonder Vaarwel. Het was helpend en waardevol om in de korte fase voorafgaand aan haar overlijden bepaalde zaken alvast te organiseren en te overdenken. Dit alles ging in een goede balans; ruimte om nog stil te staan bij de tijd die we met onze moeder wilden doorbrengen maar ook rekening houdend met het feit dat ze zou komen te overlijden en wat er geregeld diende te worden. Ook als locaties volgepland blijken of als er andere factoren zijn die flexibiliteit vragen; Wendy en Joyce zorgen voor oplossingen die passend zijn. 

Als er verdriet is en het daardoor stormt, is stabiliteit en vertrouwen helpend en dat hebben wij in die dagen rondom de uitvaart gemerkt; dit is wat Bijzonder Vaarwel bijzonder maakt. 

Wendy en Joyce bezitten de mix van rust, daadkracht, vriendelijkheid, respect, mensenkennis en passie voor het vak die er voor zorgen dat wij met een warm en liefdevol gevoel terugkijken op hetgeen wat we maar één keer kunnen doen; de uitvaart van onze moeder.

Wendy & Joyce; alle goeds en veel dank! 

– Eveline, Rotterdam ⭐⭐⭐⭐⭐

Afscheid op Natuurbegraafplaats Zomerlanden met kist en bloemenband. Met kinderen die kist hebben beschilderd.

Bovenstaande recensies zijn overgenomen van de reviews die Bijzonder Vaarwel via Google en/of persoonlijk heeft ontvangen en zijn met toestemming van de reviewer geplaatst. Bijzonder Vaarwel controleert met regelmaat de reviews op Google zodat zij de echtheid hiervan kan garanderen.

Bedankt voor het lezen van bovenstaande recensies over Bijzonder Vaarwel. Ben je op zoek naar meer informatie of inspiratie? Neem dan ook eens een kijkje op onze andere pagina’s, zoals onze pagina met sfeerimpressies. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Bel 010 304 63 73 of mail naar info@bijzondervaarwel.nl.