Persoonlijke uitvaart in Kralingen-Crooswijk

Wat maakt een locatie bijzonder voor jou? De locatie is mede bepalend voor een persoonlijke uitvaart. Dit kan een aula zijn bij een crematorium of begraafplaats. Je vindt op deze pagina een aantal leveranciers waar wij mee samen werken in de Rotterdamse wijken Kralingen en Crooswijk. Bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een afscheid aan de Kralingse Plas? Deze unieke locaties staan open voor uitvaarten. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij, Wendy en Joyce, van Bijzonder Vaarwel denken graag met je mee. Ons uitgangspunt is de wens van de familie en daarom leveren wij maatwerk. Geen standaard locatie, kist en catering. Omdat elk mens en daarmee ieder afscheid uniek is.

Bijzonder afscheid bij The Boathouse

Deze parel ligt aan de Kralingse Plas in het Kralingse Bos. De locatie beschikt over twee verdiepingen en heeft een capaciteit voor max 600 man. Maar kleinere groepen zijn zeer zeker ook welkom. Voorafgaand aan de dag van het afscheid kunnen wij met elkaar de locatie bezoeken en de planning en organisatie doornemen met het ervaren personeel van The Boathouse. Afhankelijk van jullie wensen worden de ruimtes naar jullie smaak ingedeeld. Qua sfeer, licht, geluid, muziek, catering is alles bespreekbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een persoonlijke uitvaart gegarandeerd. Bij The Boathouse is jullie dierbare overledene ook welkom. Hierdoor kunnen alle facetten van het afscheid, van condoleance tot ceremonie tot borrel nadien op deze sensationele locatie plaatsvinden. Meer weten? Kijk op de site of neem contact met ons op.

Persoonlijke uitvaart bij Kuyl’s Fundatie

Een fantastisch mooi historisch pand waarbij de originele sfeer en elementen zijn behouden, gelegen aan de statige ‘s-Gravenweg, dat omschrijft Kuyl’s fundatie. De locatie, welke dateert uit 1814, biedt een intieme setting voor een mooi persoonlijk afscheid. Stijl en sfeer worden omarmd door de rijke geschiedenis van Kuyl’s Fundatie. De ruimte is exclusief voor jullie gezelschap dus alle intimiteit is hiermee gewaarborgd. 

Het moment waarop het leven van de overledene wordt geëerd en de borrel om te proosten kan bij mooi weer buiten aan de rand van de vijver plaatsvinden. Het is een oase van rust, midden in Rotterdam-Kralingen. Ook qua culinaire invulling zorgt de chef de cuisine samen met de bediening dat het jullie gezelschap aan niets zal ontbreken.

Bekijk de site van Kuyl’s Fundatie voor meer informatie of bel Bijzonder Vaarwel op 010 304 63 73.

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op onze pagina met sfeerimpressies. Een locatie op het oog? Bijzonder Vaarwel kijkt graag verder met je mee en zoekt uit wat de mogelijkheden zijn op de door jouw gewenste locatie.