Bijzondere locatie voor een bijzonder vaarwel

Omdat de plek waar je afscheid neemt grotendeels bepalend is voor de belevenis en daarmee ook voor de herinnering die blijft. Een mooie afscheidslocatie die niet is ingericht als een locatie voor een uitvaart voelt vaak meer vertrouwd en liefdevoller dan een onpersoonlijke aula. Een plek die op het moment van het afscheid exclusief voor je wordt afgehuurd. Denk bijvoorbeeld aan je lievelingsrestaurant, café, brasserie, de voetbalvereniging, in de natuur, op een boot, aan het strand… vrijwel alles kan en mag. Bijzonder Vaarwel denkt graag met je mee en gaat met jou op zoek naar een bijzondere locatie, jouw persoonlijke locatie.

Niet alleen in Zuid-Holland, maar ook daarbuiten staan we voor je klaar. Heb je een locatie op het oog maar weet je niet of een afscheidsbijeenkomst daar mogelijk is? Bijzonder Vaarwel zoekt het voor je uit. Bel 010 304 63 73 of mail naar info@bijzondervaarwel.nl

Om je een indruk te geven over de mogelijkheden kun je een kijkje nemen bij onderstaande locaties. Of neem eens een kijkje op onze pagina met sfeerimpressies.

De SS Rotterdam als bijzondere uitvaartlocatie

Bijzondere Rotterdamse uitvaart

Rotterdam biedt vele mogelijkheden om een persoonlijk, bijzonder afscheid te organiseren. Een échte Rotterdamse locatie is bijvoorbeeld het bekende stoomschip; de ss Rotterdam. Of ben je geïnteresseerd in een uitvaart op een natuurbegraafplaats? Ook dat kan in Rotterdam. Lees hier verder over uitvaarten in Rotterdam.

Landgoed Vidaa voor een bijzondere uitvaart en een bijzonder vaarwel

Bijzondere locatie in Lansingerland

Een bijzondere locatie en vooral een groene locatie. Een afscheid in een bosrijke omgeving, zoals die van Landgoed Vidaa in Bergschenhoek, biedt rust in haar wonderschone omgeving. Zowel voor grote als voor kleine gezelschappen biedt deze locatie uitkomst. Bekijk hier de mogelijkheden voor een uitvaart op dit groene eiland.

Varen over de Bergse Plassen. Uitvaart op de plas vlakbij Lommerijk.

Bijzondere locatie in Hillegersberg-Schiebroek

De Bergse Plassen, gelegen tussen Schiebroek en Hillegersberg in Rotterdam-Noord bieden een mooi stuk natuur. Na een vaart kunnen we bijvoorbeeld aanmeren bij de inspirerende locatie Lommerrijk, met haar diverse zalen. Een andere bijzondere locatie is de Hillegondakerk, de oudste kerk van Rotterdam. Kijk hier verder voor de mogelijkheden in Hillegersberg en Schiebroek.

Uitvaart vlakbij of in het kralingse bos. Kuijls funcatie of boathouse Rotterdam

Bijzondere locatie in Kralingen-Crooswijk

Een gemeente met een bijzonder groot aantal rijksmonumenten, gelegen aan de rand van de Kralingse Plas, dat omringd is door het Kralingse Bos. Een deel van de gemeente staat onder beschermd stadsaanzicht. Kralingen-Crooswijk beschikt daardoor over vele mooie locaties die geschikt zijn voor kleine intieme uitvaarten of juist ceremonies of condoleances voor grote groepen. Sfeer gegarandeerd! Kijk hier verder voor locaties in Kralingen-Crooswijk.

Bijzondere locatie rond Rotterdam

Ook buiten Rotterdam hebben we pareltjes van locaties gevonden. Allemaal geschikt voor een afscheid met, indien gewenst, de overledene erbij. De locaties hebben stuk voor stuk hun eigen sfeer. We raden daarom ook altijd aan om even langs te gaan bij de locatie om die sfeer te proeven en meer beeld te krijgen bij de uitvoering op de bewuste dag. En uiteraard sta je ook daar niet alleen voor. Bijzonder Vaarwel legt voor jou het contact en gaat mee. Benieuwd naar de locaties? Kijk hier verder voor locaties rond Rotterdam.

 Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op onze pagina met sfeerimpressies. Een locatie op het oog? Bijzonder Vaarwel kijkt graag verder met je mee en zoekt uit wat de mogelijkheden zijn op de door jouw gewenste afscheidslocatie.