Een persoonlijk afscheid in Lansingerland

Wat maakt een locatie bijzonder voor jou? Een fijne locatie draagt bij aan een persoonlijk afscheid. Dit kan een aula zijn bij een crematorium of begraafplaats. Maar er zijn meer mogelijkheden. Je vindt op deze pagina een aantal leveranciers waar wij mee samen werken in Lansingerland. Deze unieke locaties staan open voor uitvaarten. Maar uiteraard zijn we hier niet compleet. Wij, Wendy en Joyce, van Bijzonder Vaarwel denken daarom graag met je mee. Ons uitgangspunt is de wens van de familie en daarom leveren wij maatwerk. Geen standaard locatie, kist en catering. Omdat elk mens en daarmee ieder afscheid uniek is.

Bijzonder afscheid in een bosrijke omgeving

Een afscheid omringt door de natuur straalt rust en ruimte uit. Midden in een groene oase, in Bergschenhoek, neem je afscheid van je dierbare, samen met familie en vrienden. Afscheid nemen met een groot gezelschap, of liever intiem met een kleine groep mensen? In een zaal of in een traditionele mongoolse ger, of liever buiten op het gras, aan het water? Er is veel mogelijk bij Landgoed Vidaa. Bijzonder Vaarwel neemt je graag aan de hand. Samen maken we er een mooi, bijzonder en persoonlijk afscheid van. Meer weten? Neem een kijkje op de website van Landgoed Vidaa of neem contact op met Bijzonder Vaarwel.

Persoonlijk afscheid bij Vidaa Lago

Naast Landgoed Vidaa kun je ook bij Vidaa Lago, in een natuurlijke omgeving, een mooi en persoonlijk afscheid houden. Deze prachtige locatie is gelegen langs de Rotte ter hoogte van Bleiswijk. Vidaa Lago is dankzij de idyllische ligging een fantastische locatie die het gevoel van verbinding en samenzijn symboliseert. Wanneer je kiest voor een afscheid bij Vidaa Lago ontbreken ook niet de opties voor het afspelen van de favoriete muziek van de overledene alsmede het tonen van foto’s. Laat jullie genodigden de dierbare herinneren terwijl zij tegelijk genieten van het prachtige uitzicht en het water. Interesse? Voor alle mogelijkheden in Lansingerland kun je contact opnemen met Bijzonder Vaarwel op 010 – 304 63 73 of mail naar info@bijzondervaarwel.nl

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op onze pagina met sfeerimpressies. Een locatie op het oog? Bijzonder Vaarwel kijkt graag verder met je mee en zoekt uit wat de mogelijkheden zijn op de door jouw gewenste locatie.